VIIKKO 4

MAANANTAI 16.4
Tänään meillä oli taas TCM-luennot sairaalalla. Harjoittelimme moxan käyttöä, moxa rullana, moxa conen tekemistä sekä moxan polttamista akupunktio-neulan päässä. Moxan laitto akupunktioneulan päälle oli todella hankalaa eikä se meinannu millään pysyä, mutta opettajamme kertoi että yleensä laitetaan vain moxa rullan palanen akupunktioneulan päähän ja harvoin käytetään vain moxaa.


TIISTAI 17.4
Meillä oli TCM-teoriaa diagnoosin tekemisestä. Kävimme läpi eri tavat kuten pulssin otto ja kielen tarkkailu. Myöhemmin vierailimme suuressa ruokakaupassa ja kokkasimme yhdessä ruokaa.




KESKIVIIKKO 18.4
Tänään meillä oli tuina hieronnan luennot. Harjoittelimme erilaisia hierontatekniikoita tyynyihin. Hierontatekniikoita on monta. Hankalaa on tietää että kuinka paljon voimaa pitäisi käyttää.

TORSTAI 19.4
Pääsimme tänään seuraamaan kun lääkäri teki tuinaa potilaille klinikalla. Pääsimme myös itse tekemään joitain hierontatekniikoita potilaalle.

PERJANTAI 20.4
Tänään meillä jatkui luennot kampuksella, ja meillä oli yrttiluennot, kiinan kieltä sekä tai jia.

LAUANTAI 21.4
Lähdimme tänään porukalla käymään eläintarhassa. Eläintarha on todella suuri ja erilaisia eläimiä on paljon. Menimme myös bussikierrokselle joka meni eläinten aitauksien läpi.

Kommentit

Suositut tekstit