VIIKKO 3

MAANANTAI 9.4
Tänään olimme seuraamassa kun lääkäri teki akupunktiota potilaille. Lääkäri puhui todella vähän englantia joten ohjausta emme hirveästi saaneet, seurasimme vain sivusta. Jonotus ei osastolla oikein toiminut, ja potilaita oli useita samanaikaisesti huoneessa. Iltapäivällä harjoittelimme akupunktiota. Aloitimme paperinipun läpi pistämisellä jotta saimme tuntuman neulan laittoon. Saimme lopulta myös pistää toisiamme.


TIISTAI 10.4
Tänään meillä oli vain aamutunnit. Pääsimme tunnilla tekemään moxibustion hoitoa jossa poltetaan inkivääriä moxan kanssa.


KESKIVIIKKO 11.4
Olimme aamutunneilla taas seuraamassa kun lääkäri teki akupunktiota. Iltapäivällä meillä oli TCM-teoria tunnit.

TORSTAI 12.4
Lähdimme tänään käymään Ailu päiväkodissa ja Renji sairaalassa.Päiväkoti oli suuri ja siellä oli todella paljon lapsia. Menimme pareissa vierailemaan luokkahuoneissa ja vietimme tunnin lapsien kanssa leikkien heidän kanssa ja seuraamalla päivän toimintaa. Renji sairaala oli todella suuri mutta muuten aika samanlainen kuin Zhoupun sairaala. Vierailimme muutamalla osastolla kuten VIP-osastolla. Lähdimme vierailuiden jälkeen käymässä vielä feikkimarketilla.


PERJANTAI 13.4
Perjantaina meillä oli taas tunnit kampuksella. Aamumme alkoi yrttiluennolla, jonka jälkeen meillä oli Kiinan kieltä ja lounaan jälkeen Taijita.


LAUANTAI 14.4
Lähdimme käymään Yu Gardenissa. Siellä oli paljon perinteisiä rakennuksia. Kävimme vielä Tianzifangilla käymässä josta ostimme tuliaisia ja kävin ottamassa korvakorut lävistysliikkeessä.


SUNNUNTAI 15.4
Kävimme tänään Zhào Jià Lóussa ja Bundilla viettämässä päivää.

Jostain syystä en pystynyt lisäämään tähän enempää kuvia. Kun yritin lisätä niitä, ne eivät ladanneet.

Kommentit

Suositut tekstit