VIIKKO 2

MAANANTAI 2.4
Viikkomme alkoi TCM-luennoilla jossa opimme TCM teoriaa ja pääsimme seuraamaan kun lääkäri teki operaatioita kuten kuppausta TCM-vuodeosastolla ja näimme kun lääkeyrttejä valmistettiin käyttöön.


TIISTAI 3.4
Lähdimme käymään tutustumaan TCM museossa. Museossa näkyi TCM historiaa ja näytillä oli erilaisia yrttilääkkeitä, välineitä ja muuta.


KESKIVIIKKO 4.4
Pääsimme harjoittelemaan akupunktiota luennollamme. Harjoittelimme pistämistä tyynyihin ja halutessamme opettaja myös teki akupunktion meille.


TORSTAI 5.4
Meillä alkoikin jo torstaina vapaapäivät kiinalaisen Tomb-sweeping dayn vuoksi. Lähdimme käymään paikallisessa Ikeassa syömässä ja kiertelemässä. Ikean ravintolasta löytyi tutut herkut kuten lihapullat mutta niiden lisäksi tarjolla myös paikallisia ruokia.


PERJANTAI 6.4
Perjantaina lähdimme viettämään vapaapäivää Tianzifangille. Tianzifangilla löytyi paljon pieniä puoteja pienillä kujilla.


LAUANTAI 7.4
Lauantainakin lähdimme vielä käymään Tianzifangille.


SUNNUNTAI 8.4
Vapaapäivämme loppuikin jo sunnuntaihin ja tänään pääsimme tutustumaan Zhoupu sairaalan VIP osastoon. VIP osaston potilas huoneet olivat kuin hotellihuoneita mutta hinnat olivat myös noin 10 kertaa korkeammat kuin normaaleilla osastoilla. Potilaita oli osastolla todella vähän emmekä päässeet tekemään osastolla mitään. Lähdimme kuitenkin tutustumaan muihin osastoihin.


Kommentit

Suositut tekstit